Nemanja Vukoje

Rođen 23. Maja 1994. godine. u Beogradu. Od rođenja živi u Inđiji. Završava osnovnu školu „Petar Kočić“, a relativno kasno kreće u nižu muzičku školu (u sedmom razredu osnovne škole), od kada i osniva bend „Sky Wings“ sa drugarom iz klupe Zoranom Stanićem. Zbog relativno kasnog ulaska u svet muzike tadašnja profesorica klavira diže ruke od njega rekavši mu da nema sluha i da ne može da se bavi muzikom, takav pristup profesorice kao i sama ljubav nastala prema muzici ga podstiče ka još većoj želji za uspehom. Privatnim časovima i vanrednim polaganjima u nižoj muzičkoj školi „Josip Slovenski“ u Novom Sadu završava tri godine niže muzičke škole za klavir i solfeđo u periodu od godinu dana i stiče pravo na diferencijalni ispit za upis u srednju muzičku školu „Isidor Bajić“ u Novom Sadu na teoretski odsek. Položivši taj ispit uspeva da upiše srednju muzičku školu, a odma nakon nje upisuje smer kompoziciju na akademiji umetnosti u Novom Sadu. Od osnivanja benda Sky Wings sa svojih 14. godina javlja se želja za komponovanjem počevši od numere „Ponekad poželim“ čiji je teks napisao njegov otac Zoran Vukoje 1989. godine. Nakon toga uradio je muziku za još nekoliko singlova Sky Wings benda. Sa bendom ostvario je velike uspehe, a neki od njih su: Finalisti Rat Bendova u Bosini 2010.godine (OBN Tv), Drugo mesto na Demo Festu (Čorba Caffe), gostovanja sa raznim bendovima, kao što su: Bajaga & Instruktori, Neverne Bebe, Atomsko Sklonište, Kerber (Gale i Najda), Yu Grupa, NightShift i drugi... U slobodno vreme bavi se stvarima koje su usmerene ka umetnosti (najviše slikarstvom, crtanjem, dizajnom, fotografijom..)

"Reformiše nas ljubav, umetnost, priroda i ništa više."

Nikola Subotić

Rođen 8. Aprila 1990. godine u Beogradu. Od rođenja živi u Inđiji. U petom razredu osnovne škole pokazuje prvo ozbiljno interesovanje za sviranje i muziku i počinje da svira gitaru. Završava srednju tehničku školu u Inđiji, smer energetika i uporedo se bavi sviranjem. Upisuje visoku školu elektrotehnike i računarstva u Beogradu, smer audio i video tehnologije sa željom da napreduje na polju audio produkcije koja je povezana sa muzikom i samim sviranjem. Stiče veoma bitna saznanja iz oblasti zvuka i učestvuje u različitim projektima u studiju i radi muzičku produkciju za više pesama različitih izvođača. Uporedo sa tim postaje kolekcionar gitara od kojih su neke veoma raritetne i vredne. Muzički uzori su mu. Steve Lukather (Toto), Jimmy Page (Led Zeppelin), Ritchie Blackmoore (Deep Purple), Mark Knoplfer (Dire Straits), Jimmy Hendrix, Joe Satriani, Neal Schon (Journey). Strastveni je ljubitelj Formule 1 i automobila, u slobodno vreme voli da ide na koncerte.

"Kada je nešto strast, motivacija je uvek tu."

Stevan Vivod

Rođen 26.12.1986. u Inđiji. Posle završene osnovne škole "Dušan Jerkovic" u Inđiji upisuje srednju tehničku školu "Mihajlo Pupin". Kao dete oprobao se u raznim sportskim aktivnostima ali mu to i nije polazilo za rukom dok nije uzeo palice i počeo da udara do izmemoglosti i komšijama pomera horizonte... To je bila njegova poslednja destinacija slušajući bubnjarske legende poput Lars Ulrich-a, Nicko McBrain-a, John Bonham-a, Ian Paica-a i mnoge druge... Svirao je i svakim danom sve više i više napredovao... Do sada je svirao u raznim bendovima, počevši s klinačkim pokušajima sviranja njegovih omiljenih bendova sa prvim bendom Dilishullas, a nešto kasnije i ozbiljnijim bendovima kao što su: Fade out, Subtitle, Misty, Rejected, Sky Wings, Superhammer. U svojoj dosadašnjoj bubnjarskoj karijeri iza sebe ima snimljen album sa bendom Superhammer i nekoliko singlova sa pojedinim bendovima, a trenutno je akter benda REFORMA.

Dušan Radivojša

Rođen 28. Januara 1993. godine u Novom Sadu. Od rođenja do svoje devete godine živeo je u Temerinu kao podstanar sa porodicom, već u tom periodu se ispoljio talenat za crtanje i uopšte povezanost sa umetnošću. Od svoje desete godine živi u Sremskoj Kamenici sa porodicom i tu nastavlja osnovnu školu i upisuje srednju za kulinarskog tehničara. Kroz srednju školu počinje da piše pesme i to mu postaje velika strast. U slobodno vreme najviše se bavi sportom, a veliku ljubav ima prema kik-boksu. Nakon završene srednje škole javlja se želja za pevanjem i započinje svoju pevačku karijeru u lokalnom kaficu i još nekoliko kafica u Novom Sadu i okolini uz pratnju klavijaturiste, posle kraćeg perioda okušava sreću u takmičenju „Zvezde Granda“ gde usled velike treme ne uspeva da ostvari zavidan uspeh. Dobivši loše kritike Ace Lukasa dobija volju da se još jednom dokaže pred žirijem, i tada ostvaruje pohvale svih članova uključujući i Acu Lukasa. Od 2014.godine peva sa tročlanim sastavom pod nazivom „Eho“ Band, a već početkom 2015.godine sastav se proširuje na četri člana i menja ime u „Cartel“ sa kojima nastupa skoro do samog kraja godine. Zbog određenih neslaganja bend se razilazi, a već u 2016.godini Dušan Radivojša nailazi na ekipu koja je takođe bila u pauzi zbog izlaska određenih članova, i uspešnim dogovorom ulazi u bend Sky Wings iz Inđije koji zajedničkom ideologijom menja ime u „Reforma“ Band.

"Svoju rec nikad ne gazim pa makar bilo i lose po mene. Stepenik po stepenik do vrha."